(+47) 96879249 Catherine's Barneutstyr SLOTTSBERGET 83,  1385 ASKER


SALGSBETINGELSER


Ordene brukt i Salgsbetingelser betyr:

1.Kunde – en fysisk person, en juridisk person eller organisasjon som er ikke en juridisk person, har rettslig hendleevne og tar Bestilling i Buttiken;
2. Salgsbetingelser – denne Salgsbetingelser om netttjenester i nettbutikken http://catherinesbarneutstyr.no/
3. Salgsavtale – salgsavtale av Varer ved forstårelse av Privatrett, mellom CATHERINE'S BARNEUTSTYR og Kunde og ved bruk av netttjeneste av butikken;
4. Bestilling – erklæring av Kundens lyst som fører direkte til signatur av Salgsavtale som spesifiserer type og antall av Varer.

II. Generell vilkår

2.1. Denne Salgsbetingelser spesifiserer brukeregler av nettbutikk tilgjengelig på http://catherinesbarneutstyr.no/nb/ .
2.2. Denne Salgsbetingelser er reglement som er beskrevet i Artikkel 8 av Lov om netttjenester.
2.3. Nettbutikk, opererer under http://catherinesbarneutstyr.no/ og er ledet av CATHERINE'S BARNEUTSTYR KATARZYNA LECH , SLOTTSBERGET 83 , 1385 ASKER ,
ORGANISASJONSNUMMER: 816-678-692  
2.4. Denne Salgsbetingelser spesifiserer særlig:
a) regler av registrering og bruk av konto i nettbutikken
b) betingelser og regler av Bestilling i nettbutikken
c) regler av laging Salgsavtaler med bruk av nettbutikk tjenester.
2.5. Bruk av nettbutikk er mulig bare når teleinformatikk system som Kunde bruker møter de minimalle tekniske behov:

IE versjon 7 eller nyere. FireFox versjon 3 eller nyere, Opera versjon 9 eller nyere, Chrome versjon 10 eller nyere, Safari med de nyeste versjoner av JAVA OG FLASH installert.
2.6. For å bruke nettbutikk, Kunde bør internt få tilgang til datastasjon eller sluttanlegg med Nettet.


III. Nettbutikk brukeregler

3.1. Hvis man vil bruke Nettbutikk, det er nødvendig å registere seg.
3.2. For å registrere seg, man må fylle ut og akseptere registering skjema som er tilgjengelig på startsiden av Butikken.
3.3. Hvis man vil registere seg, man må akseptere Salgsbetingelser og dele personopplysninger merket som obligatorisk.
3.4. Barnas Nettbutikk CATHERINE'S BARNEUTSTYR KATARZYNA LECH har lov til å skatte Kundens lov til å bruke Nettbutikk og limitere Kundens tilgang til en del eller hele Nettbutikk med en gang hvis Kunde følger ikke Salgsbetingelser, og særlig når Kunde:
a) ga opplysninger som er falsk, unøyaktig, uaktuell, misvisende og krenker rettighetene av tredjemann,
b) brukte Nettbutikk til ærekrenkelse av tredjemann, saerlig ærekrenkelse av andre Nettbutikkens Kunder,
c) oppførte seg på en måte som blir betrakt av Barnas butikk CATHERINE'S BARNEUTSTYR KATARZYNA LECH som oppførsler som er motsatt av gyldige forskrifter, generelle brukeregler av Internet eller skadelig for rykte CATHERINE'S BARNEUTSTYR KATARZYNA LECH , LEILIGHET  SLOTTSBERGET 83 ,1385 ASKER , ORGANISASJONSNUMMER: 816-678-692 .
3.5. For å gi sikkerhet av kommunikasjon og data overføring i forhold til gitte tjenester, Nettbutikk tar opp tekniske og organisasjonsressurser som er proporsjonal til sikkerhet risiko nivå av tjenester, særlig ressurser brukte til å hindre henting og endring av personalopplysninger sendt på Nett av uautoriserte personer.
3.6. Kunde er særlig forpliktet til å:
a) ikke levere og overføre innhold som er forbudt av forskrifter, for eksempel innhold som fremmer vold, sladrer eller krenker personlig rettigheter og andre rettigheter av tredjemann,
b) bruke Nettbutikk på en måte som ikke ødelegger dens fungering, særlig ved bruk av identifisert programvare eller utstyr.

IV. Prosedyre av Salgsavtaleinngåelse.

4.1. For å inngå Salgsavtale via Nettbutikk, det er nødvendig å gå på nettside http://catherinesbarneutstyr.no  velge produkt gjennom følgende tekniske aktiviteter ved bruk av beskjeder og informasjon tilgjengelig for Kunde på nettsiden.
4.2. For å velge bestilte varer, Kunde må legge dem til kurven.
4.3. I Bestillings gang – til man trykker på ''Bestill” → ''Fortsett” - Kunde har muligheten til å endre oppgitt data og Produkt valg. For å gjøre det, Kunde må følge beskjeder og informasjon tilgjengelig på nettsiden.
4.4. Etter at Nettbutikk Kunde gir alle nødvendige data, oppsummering av Bestilling skal vises. Oppsummering av Bestilling skal innholde informasjon som gjelder:
a) Bestillings gjenstand,
b) enhetspris og totalt pris av bestilte produkter og tjenester, innkludering frakt og tilleggs kostnad (hvis det er noe),
c) valgte betallingsmetode,
d) valgte levering metode.
4.5. For å sende Bestilling det er nodvendig å akseptere Salgsbetingelser innhold og betalling og levering form, og å gi personopplysninger og trykke på ''Bestilling”.
4.6. Sending av Kundens Bestilling er dispositivt utsagn for å inngå Salgsavtale med   CATHERINE'S BARNEUTSTYR KATARZYNA LECH ,SLOTTSBERGET 83,1385 ASKER , ORGANISASJONSNUMMER: 816-678-692  Butikk i henhold til Salgsbetingelser.
4.7. Etter Bestilling, Kunden får e-post melding som innholder endelig bekreftelse av alle viktige elementer av Bestilling
4.8. Avtalen er betraktet som inngått når Kunde får e-post melding som er nevnte over.
4.9. Butikk tillater å bestille på andre måter:

- via telefon

- via e-post - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bestilling via telefon eller e-post er betraktet som Salgsavtale inngåelse .

4.10. Salgsavtale er inngått på norsk eller på engelsk, med innhold folging Salgsbetingelser.

V. Varer tilgjengelighet.

5.1. Varer tilgjengelighet følger data gitt i produkt kort i ''Forsendelsesdato”, hvor ''1 dag” betyr forsendelse i gang. utrykk ''…..... dager” gjelder arbeidsdager.
5.2. Selv om vi passer på at butikkens tilbud er mest mulig aktuell, vi utelukker ikke muligheten å inntreffe situasjon av varemangel i butikken i datoen gitt i  'Forsendelsesdato”. Kunde blir informert via e – post om ''ny” planlagt dato av vareforsendelse maksimum den siste planlagt forsendelsesdagen folging i ''Forsendelsesdato” i produkt kort.

VI. Levering

6.1. Vare levering er begrenset til hele Norge og er utfort for addressen indikert av Kunde ved Bestilling.
6.2. Vare levering er utfort med bud eller post → (det koster fra 155 kr til 1200 kr med bank overføring). Levering kostnad blir indikert ved Bestilling.
6.3. Levering fristen er 2-8 uker siden den dagen penger er bokfort pa butikkens konto hvis betalt Online med Standard overføring.
6.4. Tresenger og barnemobler er sendt med kurer på Kundens ansvar. Butikken tar  ikke ansvar for eventuelle skader under transport. Butikken samtidig sier at:
- senger og barnemøbler er sendt ukrenket;
- produkt er forberedt til sending på ordentlig mate.

6.5. Kunden har 10 dager til å returnere produktet fra mottaksdagen, vil refusjonen bli gjort innen 21 dager.
6.6.Kunden vil motta tilbakebetaling for de kjøpte varene innen 21 dager etter oppdrett.

6.7. Kunder kan få tilgang til denne Salgsbetingelser når de vil med bruk av referanse tilgjengelig på hjemsiden av ''Salgsbetingelser” tjenesteinfo. Kunder kan laste den ned og skrive den ut.

VII. Priser og betalingsmaater.

7.1. Priser av Varer er gitt i norske kroner og inkluderer VAT, toll avgift og alle andre komponenter.
7.2. Kunde har mulighet til å betale på følgende måter:

a) Klarna betaling system (online overføring, betaling med Visa eller Master Card);Produsent

producenci

Kontakt

  • SLOTTSBERGET 83

    1385 ASKER

  • (+47) 96879249

  • butikk@catherinesbarneutstyr.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilbudene først.