(+47) 96879249 Catherine's Barneutstyr SLOTTSBERGET 83,  1385 ASKERAngrerett


Du har angrerett iht angrerettsloven.
Dette gir deg 10 dagers ubetinget angrerett av ubrukte varer i original emballasje. For å benytte deg av angreretten fyller du ut vedlagte angrerettsskjema. Vennligst meld inn din retur vha epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller benytt vårt kontaktskjema før varene returneres.
Ved bruk av angrerett betales returporto av kunden.
Ved korrekt gjennomført retur vil hele kjøpsbeløpet, inkludert eventuelle gebyrer og fraktsatser bli refundert.

Når du benytter angreretten vil en eventuell verdiforringelse av produktet bli trukket fra. Sender du den ubrukte varen i retur i original emballasje vil ikke produktet ha verdiforringelse. For Hygiene og Sanitær produkter gjelder ingen angrerett. For spesielt tilvirkede varer må du selv betale tilvirkelseskostnad, normalt tilsvarende ca 80-100% av varens verdi.

Transportskade


Vi er ansvarlige for pakken helt frem til du signerer på at du har mottatt den. Likeledes står du ansvarlig ved eventuell retur

Dette er noe som heldigvis ikke skjer ofte, men det er SVÆRT viktig å kontrollere pakken - både innhold og emballasje - FØR du signerer på at den er mottatt og i riktig stand. Ved skade ber du transportør om mer informasjon, og noterer på signaturfeltet "SKADE". Er pakken sendt med MyPack/Tollpost må du innen 3 timer melde i fra skriftlig til PostNord - www.postnord.no. Har du ikke epost tilgjengelig så pass på å ringe dem på 09300 slik at de får notert seg dette!

Garanti


Reklamasjonsfristen er ett  år etter at du overtok varen, eller to år dersom varen er ment å vare vesentlig.

Reklamasjon


For reklamasjon faktura er nødvendig. Kunden har plikt til a dokumentere hva som er feil med produktet, ellers sende produktet tilbake til nettbutikken. Butikken forbeholder retten til videre garantivurdering opp til 30 virkedager. Ved reklamasjonen i først omsorg reparerer vi produkt, hvis det er ikke mulig bytter vi den til ny (eller refunderer kjøpbelopet). Forbruker bære fraktkostnader begge veier.
Du skal uten unødig opphold, og senest 10 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.Hvis du angrer på kjøpet, koster det deg kun returfrakten.


Reklamasjon gjelder ikke:

Produktgarantien gjelder ikke dersom vi ikke kan finne noe feil på produktet, eller dersom du har forårsaket skaden selv. Produktgarantien gjelder ikke ved håndteringsfeil, feilinstallert/montert produkt eller feil som oppstår ved eller etter egen forandring på produktets funksjon og utseende, slik som ombygging, oppgradering eller annen endring av produktet.

Produsent

producenci

Kontakt

  • SLOTTSBERGET 83

    1385 ASKER

  • (+47) 96879249

  • butikk@catherinesbarneutstyr.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilbudene først.